Hartanah/Rumah sewa Dicari/Dijual - 06/02/2003 - 37 iklan

Untuk apa-apa berita, pengumuman, pertanyaan dan iklan*. Juga untuk maklumbalas berkaitan komuniti BicaraMuslim.com ini. (* mana-mana iklan yang tidak sesuai dengan BMC akan diedit atau dibuang)

Postby relief on Fri Feb 07, 2003 1:16 am

1. From: Wahab   <Wahera@yahoo.com>
Subject : Ingin menyewakan Rumah di Putra Perdana.

Saya ingin menyewakan Rumah saya di:
Tempat : 22,Jalan Putra Perdana 7/13,
         Taman Putra Perdana.Dengkil.Selangor
Keluasan : Rumah semi-D dua tingkat,4 bilik dan 3 bilik air.
Kemudahan: Kawasan ini adalah kawasan baru..
tetapi banyak kedai sudah dibuka serta perkidmatan bas ada.
Jadar sewa : RM 500.00 sebulan Perlu deposit 1 bulan
+ deposit air dan elektrik RM 200.00.Jumlah bulan pertama RM 1200.00
Tapi terlebih dahulu saya ingin nyatakan bahawa Rumah ini hanya
akan saya sewakan selama 1 Tahun sahaja.(Saya akan beri Notes kemudian)
Kemasukkan adalah bila-bila saja bermula dari penyiaran emel ini. Kepada yang berminat boleh hubungi saya di email  wahera@yahoo.com atau hubungi H/P saya   019-2260823(wahab) sekian.
---------------------------------------------
2.From: Zailin Mahdi
Subject: Rumah corner lot utk dijual - berhampiran Gita Bayu
Assalamualaikum,
        Saya ingin mengiklankan rumah untuk dijual. Details:
Rumah teres 2 tingkat. Cornet lot. Berhadapan padang permainan.
Keluasan: Build-up area - 1,300sqf, land - 40 x 65.
Lokasi: Taman Balakong Jaya, berhampiran Gita Bayu, Putra Budiman, Desa Serdang, Tmn Tanming Jaya
Road Access: Easy to BESRAYA, Sg Besi Highway, Jln Balakong, UPM, UNITEN, Putrajaya, Hospital Serdang
Harga: RM 230K (negotiable)
Contact: Zailin.Mahdi@my.flextronics.com,       019-3540805 (HP), 03-51016308 (O)
---------------------------------------------------
3. Subject: Rumah untuk dijual 
Assalammualaikum,
 
 
TM, pls hide my ID - D-Dee sajer,  thanks.
 
Sesiapa yang berminat untuk memiliki rumah di Taman Perindustrian, Taman Pelangi, Rawang.
Rumah teres setingkat (3 bilik 2 bilik air)
Keluasan 1300 kaki persegi
Berdekatan dengan Pekan Rawang.
Telah siap untuk diduduki.
Jika berminat sila hubungi saya:
 
Tel:    03 2093 6860 (off)
           03 2287 1386 (hse)
           013 347 1107

---------------------------------------------
4. From: "desyrell <desyrell@yahoo.com>" <desyrell@yahoo.com> 
Subject: rumah sewa 

perlukan seorg teman serumah....
kemasukan mac 2003
tempat: fajaria apartment, berdekatan dgn lrt kerinci (2 minutes
walking distance)
sila hubungi : 019-2831883 (Alfifa)
 
thanks TM !
 
---------------------------------------------
5. From: "Meor Rodzali" <odzali@tm.net.my atau zali_56@yahoo.com>
Subject: iklan rumah 

Apartment 5 tingkat untuk di sewa.
3 bilik + 1 bilik air.
tingkat 4,
Piggiran Putra, Serdang Selangor,
Berhampiran dengan UPM,
Serdang Selangor,
Sewa  :  RM400/MONTH. (boleh dirunding lagi)
Deposit: 1 bln sewa + RM100 (electric + air)
Berminat hubungi,
ramly- 012-2372430
kamariah&ramly (rumah) - 03-90570234
---------------------------------------------
6. From: "zita" zita_jones78@yahoo.com  
Subject:  iklan bilik untuk disewa
KEMASUKAN SEGERA (FEBRUARI 2003)perempuan sahaja
LOKASI: Court 6, USJ 8
SEWA  : RM 250.00 (termasuk bil air & elektrik)
DEPOSIT: 2+1 (negotiable)
Berkerja digalakkan Memohon
BERMINAT SILA HUBUNGI:Zita - 017-650 3216
       03-8023 4336 (o)Jay  - 016-278 4287       03-5633 0981 (o)
---------------------------------------------
7. Subject: Apartment untuk disewa 
Pls hide my ID - Co's prop.
Apartment untuk di sewa (dengan sekuriti).
Kenari Apartment
Taman Melati (berdekatan dengan Terminal Putra dan LRT Taman Melati, jalan utama - Middle Ring Road 2)
1st Floor
3 bilik tidur, 2 bilik air
Kemasukan :- FEB 2003
Berminat, sila hubungi En Zulemran - 013 346 8538
 

---------------------------------------------
8. From: Rabiatul Adawiah Hamdan <along@tmsmartschool.com.my
Subject: Bilik untuk disewa

Bilik untuk disewa (Apartment)
Beralamat di Batu 7, Kepong Baru
Belakang Bangunan KFC & Pizza Hut
Kemudahan Bas & Komuter
Kekosongan 1 bilik : RM150 (tanpa Deposit)
Kemasukan segera & bila2 masa
Wanita muslim sahaja
Tel No. : 03-2093 7042 Office
H/Phone No. : 013-362 5451

---------------------------------------------
9. From: dnani <dnani@tm.net.my>
Subject: RUMAH UNTUK DISEWA - KUANTAN, PAHANG  
Jenis Rumah :     Sesebuah Batu Satu Tingkat (halaman luas)
                                 Bilik 3, bilik air & tandas berasingan
                                 Bilik air + tandas (master bedroom)
Lokasi             :      Sg. Isap Damai , KUANTAN
Sebulan          :      RM380 (boleh dirunding)
Kemasukan   :      Februari 2003
Berminat boleh hubungi saya melalui email ataupun no. tel. 03-91015541 / 019-2185541 secepat mungkin.
Terima kasih TM kerana menyiarkan iklan saya ini. 

---------------------------------------------
10. Subject: BILIK UNTUK DISEWA 
TM tlg hide kan ID Just Ana aje T.Kasih
Bilik Utk Disewa ( perempuan )
* Sek 19 Shah Alam ( Berdepan Dgn Shell )
* Berdekatan Dgn Kedai
* Kemudahan Asas Disediakan
* Kemasukan Awal Feb
* Tanpa Deposit ( Bayar utk sewa je)
Berminat sila hubungi saya ditalian ini 012-3141704
 

---------------------------------------------
11. From: I am Purple <purple_wed@yahoo.co.uk>
Subject: appartment untuk disewa/jual (Puncak Alam) 

Assalamualaikum buat semua warga Relexjap. TM Harap dapat siarkan iklan ni.
appartment untuk disewa/jual di Puncak Alam....
Sewa RM350.00...Jual RM73,000.00 harga boleh dirunding.
nama : Norazmi, Contact no.0122751124 / 0333747645
Terma kasih.

---------------------------------------------
12. Subject: Bilik untuk disewakan 
TOLONG HIDE MY E-MAIL ADD , CUMA GUNAKAN NAMA  'ALIN '
terima kasih kerana menyiarkan email saya
 
saya ada seorang kawan yang ingin menyewakan bilik nya  untuk ' single lady'
 rumah 'fully furnish '
sesiapa yang berminat cuma perlu membawa keperluan bilik sahaja .
Rumah berdekatan dengan Taipan-  subang jaya cuma 5 minit  ,juga  senang untuk ekses ke LDP atau  ELITE  .
Also ada public bus ke KL atau  complex PKNS .
 
Tempat seperti berikut
Apartment Sri Angkasa
 Alam Megah sect 28 .
 shah Alam
 
sesiapa yang berminat boleh  hubungi -
 Cik sarah - 019 - 9619279
Cik Liza  - 012 -2937894
 

---------------------------------------------
13. From: "Rohani Abdul Malek" <rohani@wts.tmtouch.com.my>
Subject: Mencari Rumah Sewa Sekitar Selayang 

 Assalamualikum...
 Saya ingin meminta bantuan rakan-rakan sekalian untuk mencari rumah sewa samaada teres/flat dsb...kalau boleh masuk bulan 2 ini.
 Diminta menghubungi saya Rohani di no telephone 03-26873838 ext 3807.
 Terima kasih
---------------------------------------------
14. From: Zuraina 577 <zuraina577@yahoo.com>
Subject: Mencari rumah utk dijual/disewa 

Assalamualaikum wbt...
Saya pertama kali menulis ke ruangan Relexjap ni. Saya
sedang mencari rumah utk dijual/disewa di kws johor
bahru ( kalau bole area tampoi, bbu atau skudai ).
kalau sesiapa bole tlg atau sesiapa yg nak jual rumah
di area tu, bole lah email kat saya.

---------------------------------------------
15.From: Zaleha <a_zaleha@sem.global.sharp.co.jp>
Subject: Bilik untuk disewa - Sek:27, Shah Alam  

KEMASUKAN SEGERA (FEBRUARI 2003)!!!
Apartment Di tingkat 4 (Untuk perempuan muslim shj)
Diperlukan seorang sahaja.
1 Bilik Kosong
Rumah "Fully Furnish".Hanya perlu membawa keperluan bilik sahaja.
Lokasi: Apartment Sri Angkasa, Alam Megah Sek:28, S.Alam.
Berdekatan dengan Taipan-subang jaya cuma 5 minit,juga senang untuk ekses ke
LDP atau ELITE.
Also ada public bus ke KL atau Kompleks PKNS.
Sesiapa yang berminat boleh hubungi -
   Cik Sarah - 019-9619279
   Cik Liza  - 012-2937894
---------------------------------------------
16.From: "lasahemas <lasahemas@yahoo.com>" <lasahemas@yahoo.com>
Subject: TANAH LOT & RUMAH BANGLO DARI RM157,000 - SHAH ALAM 

TANAH LOT & RUMAH BANGLO
DESA IMPIAN & DESA LESTARI
Jalan Kebun Baru, Pinggiran Shah Alam
Hanya Dari... RM 157,000* (SEHINGGA 3/12/02 SAHAJA..)
- Lot banglo seluas 4000kps hingga 8700kps
- 9 pilihan rekabentuk rumah banglo sedia ada
- Hak milik Individu & Bumiputera sahaja
PROMOSI JUALAN
- Yuran guaman pindah hak milik PERCUMA
- Yuran guaman perjanjian pinjaman bank  PERCUMA
- Duti setem perjanjian pindah hak milik PERCUMA
- Duti setem perjanjian pinjaman bank PERCUMA
- Booking Deposit serendah RM200 sahaja
- Pembiayaan hingga 100% bagi yang layak.
* Untuk maklumat lanjut sila hubungi kami atau lawati lawan web kami…

Marketing Department:
012 – 204 2487  (MOHD EZRIN)
012 – 312 2820  (HAMZAH)
Laman Web:
http://www.geocities.com/lasah_emas
---------------------------------------------
17.From: "Norilawati Bahari" <norilawati@wts.tmtouch.com.my>
Subject: Bilik Untuk Disewa 

Room to let.
 
Rumah teres setingkat kat Taman Keramat Permai AU1C/2A.
Near LRT station (Setiawangsa).
 
For:
Female, Malay, Muslim
Preferably working. Studying also considered.
Please call Awie  017-3660112

---------------------------------------------
18. Subject: Bilik Untuk Disewa 

Tn. Moderator. Tolong sebarkan iklan rumah I:
(pls hide my email)
KEMASUKAN SEGERA (FEBRUARI 2003)
RumahTeres 2 Tingkat (UNTUK LELAKI MUSLIM)
2 Bilik Kosong
SEMUA BILIK DI TINGKAT ATAS
LENGKAP DENGAN CAR PORCH
LOKASI: SEKSYEN 17, SHAH ALAM
DEPOSIT: 1+1 (RM130 & 170) + RM50 Api/Air
Berkerja digalakkan Memohon
Student UiTM pun boleh cuba.
BERMINAT SILA HUBUNGI:
Hairi - 016-3799112
Shukr i- 019-6107381
Fendi - 012-6975907
Idi - 012-2308643
---------------------------------------------
19. From: "Norasiah yusof" <nora-yusop@ti.com>
Subject: RUMAH UNTUK DI SEWA / DI JUAL 

Lokasi: AU 3 / SETIAWANGSA(dekat Ulu Kelang)
 Jenis: Apartment
 Kemasukan:Segera
 
 Kalau berminat, boleh hubungi NORA di no TEL:  03-42524122 (R)
 atau 03-42502290 - 03-42502406 (of),012-2513924
 Beralamat di;
   Kelompok Bunga Raya C,
   Block 34-0-1,keramat wangsa,
  kuala Lumpur
 Terima Kasih
Nora yusop

---------------------------------------------
20.From: suhaini othman <sushef02@yahoo.com>
Subject: Bilik Untuk Disewa - Seksyen 26, Shah Alam 

Kepada sesiapa yang sedang mencari bilik untuk diduduki kat area Shah Alam, sila hubungi saya dengan segera. Maklumat lanjut tentang bilik tersebut :
1) Sewa - RM 200
2) Semi furnised, bilik air di dalam bilik, ada kipas.
3) Kemudahan - public transport, kedai makan, taman permainan, mini market, public phone.
4)Untuk pasangan yang baru berkahwin / perempuan bujang
Sila hubungi saya, kemasukan segera : 019-642 6554

---------------------------------------------
21.From: aiday@technip-coflexip.com
Subject:   Appartment Kos Sederhana Untuk di Sewa

Appartment Kos Sederhana Untuk di Sewa di Teratak Muhibah, Taman Danau Desa....
KEMASUKKAN SEGERA!!!!!!!!!!!!!
      Lokasi   :            Dekat Desa Water Park
      Sewa     :            RM 450-00
      Deposit  :            1+1+RM200-00( air dan elektrik)

Berminat sila hubungi:
Di Talian :    012-3696 533 (AIDA)
          03 2142 1930 (off)

---------------------------------------------
22.From: fairush@technip-coflexip.com
Subject: Bayu Apartment (New), Sri Kembangan
 
APARTMENT TO LET

3 rooms 2 baths walk-up apartment with condo facilities (24 hours Security,
Swimming  Pool, Gym, Playground, Badminton Court, Community Hall, Surau and
etc.) & Partly furnished (kitchen cabinet, dining table and etc.)
Location  :   Near  to  Mint  Hotel,  Race  Course,  Astro Building. Before
KL-Seremban Highway toll.
Rental : RM 500.00 per month (including maintenance fees). Negotiable.
View  to  appreciated. Please contact Zilla at (H/P) 013-351 9161, (office)
03 ? 2071 7606 (house) 03 ? 9076 0062.

---------------------------------------------
23.From: lin_zaida@hotmal.com
Subject: Iklan - Apartment untuk di jual segera. 
Saya ada sebuah apartment yang baru siap (May 02).
Untuk dijual segera.
Details apartment tersebut :
Apartment 5 tingkat
Keluasan rumah : 67.7 m persegi
3 bilik dan 2 bilik air
Kemudahan :
- Mempunyai kemudahan taman permainan kanak -kanak
  24 jam kawalan keselamatan, parking kereta percuma.
  Terdapat taska dan sekolah rendah, juga pusat kesihatan kecil. (baru
dibuka)
  Perkhidmatan pengangkutan awam (bas dan teksi)
- 5 minit ke Pasaraya Besar Tesco, Jaya Jusco (IOI Mall)
- Jalan keluar utama ke Subang Jaya, Bandar Kinrara, Bukit Jalil,
  Putrajaya dan Cyberjaya.
- Harga RM95,000. Boleh dirunding.
Kepada sesiapa yang berminat sila hubungi saya di alamat email di atas.
Terima kasih.
---------------------------------------------
24.From: Rabiatul Adawiah Hamdan <along@tmsmartschool.com.my
Subject: Bilik untuk disewa

Bilik untuk disewa (Apartment)
Beralamat di Batu 7, Kepong Baru
Belakang Bangunan KFC & Pizza Hut
Kemudahan Bas & Komuter
Kekosongan 1 bilik : RM150 (tanpa Deposit)
Kemasukan segera & bila2 masa
Wanita muslim sahaja
Tel No. : 03-2093 7042 Office
H/Phone No. : 013-362 5451
-------------------------------------------
25. From: "Aznizah bt Arsat" <Aznizah.Arsat@my.yokogawa.com 
Subject: RUMAH UNTUK DISEWA DI BANDAR TASIK PUTERI, RAWANG
Tempat : Bandar Tasik Puteri, Rawang
Keluasan : Teres 2 Tingkat (end lot), 4 Bilik Tidur dan 3 Bilik Air.
Kemudahan: 10 km Dari Pekan Rawang, 5 - 6 km dari Plaza Tol Rawang.
Kadar sewa : RM 400.00 sebulan Perlu deposit 1 bulan
+ deposit air dan elektrik RM 150.00.
Kemasukkan adalah bila-bila masa sahaja.
Kepada yang berminat boleh hubungi saya di email
aznizah.arsat@my.yokogawa.com
ataupun H/P 016-2840534 (Azmi)

---------------------------------------------
26.From: "Azilah Ayup" <azilah@maybanlife.com.my>
Subject: Rumah untuk disewa :  Cheras  
   
alamat : BB-03-11 Flat Tmn Bkt Angsana Cheras
            56000 Cheras KL.
keadaan rumah :
-apartment 3 bilik, 1 bilik air (renovated)
-Sewa RM375 + 25 maintenance sebulan (RM400)
-deposit sebulan + 100 (air + api)
kedudukan :
-berdekatan dengan Plaza Pheonix,Tmn Bahagia, TMn Bkt Cheras
Pertanyaan? Sila hubungi Mohd Nizam 03-91024436 (7.00 mlm keats) Azilah 013-3471826 (5.30pm-9.00pm)    
Email : azilah@maybanlife.com.my

---------------------------------------------
27. From: Nuraini Zainal Abidin <Nuah68@yahoo.com>
Subject:Rumah Untuk dijual/disewa
Assalammualaikum wbt. Tuan Pentadbir dan warga Relexjap.
URGENT TO SELL
Rumah Untuk dijual/disewa. Priorty untuk dijual.
Lokasi: Green Valley Park, Rawang
Keluasan: 18 x 60
4 bilik, 3 bilik air
Berhampiran dengan sekolah rendah dan menengah
HARGA: RM134,000 BOLEH DIRUNDING
Berminat sila hubungi 019-3356243 / 019-3235670
 
----------------------------------------------------
28) From: Helpdesk EPS <eps@pernec.com.my>
Subject: Bilik Untuk Disewa 

Mohon izin Medorator
Rakan sebilik dicari ...
Lokasi : Tingkat 3, Kelumpuk Pinang B, Keramat Wangsa.
               ( berhampiran dengan Majlis Sukan Negara Taman Keramat &
Giant Supermarket Setiawangsa )
Sewa : RM 110.00
Api + Air Deposit : RM 50.00
Deposit sewa : 1 bulan ( RM 110.00 )
Person to contact : Ida ( 012-2789619 ) & Amy ( 013-3523815 )
Tarikh kemasukkan : FEBRUARI 2003

---------------------------------------------
29) Subject: rumah unt disewakan 
TM,Din je....company email
mintak jasa baik TM relexjap...
saya ada memiliki sebuah shop apartment yg kosong untuk disewakan;
lokasi  : Tmn Muliajaya, Ampang
bilik   : 2 bilik/1 bilik air
sewa    : RM500.00 + katil/almari/kerusi rotan (boleh dirunding)
**masuk bulan 1march 2003
talipon no. 016-3657478 (DIN)
         019-2258168 (LINDA)
 

---------------------------------------------
30) From: "Nor Azian" <azian@aracorp.com.my>
Subject: Mencari rumah untuk dibeli 
Kepada kengkawan sekelian,
I nak mintak tolong u all kalau tahu dimana ada rumah baru untuk dijual. Kawasan yg menjadi idaman ialah Bandar Hussein Onn atau Bukit Jalil. Rumah double/single storey ke I tak kisah. Kalau ada yg tau buleh email I terus kat add. nie. Thanks in advance.   

---------------------------------------------
31) From : yatie
Subject: Nak cari rumah sewa
Assalamualaikum....
Kepada netters yang budiman...saya nie tengah cari rumah sewa di sekitar kawasan Damansara Damai yang dalam lingkungan RM 350 - RM 400 sebulan.  Kalau boleh nak cari rumah yang ada kitchen kabinet dan bersih sikit ler persekitarannya. Antara apartment yg jadi pilihan ialah Bayu, Impian dan Harmoni. Rumah2 kat sini kalau disewa melalui agen memang mahal, jadi lebih bagus jika dapat sewa drpd. landlord tu sendiri...sewanya takda ler mahal sangat. Saya bercadang nak pindah hujung bulan Feb. nie. So, kalau ada member2 kita yang dapat membantu silalah hubungi saya segera : 019-3915549. Sekian terima kasih...kerjasama anda adalah sangat dihargai!
Regards
-yati-
---------------------------------------------
32) From: HP - Noorsaliwati <noorsaliwati@tanchong.com.my>
Subject: Rumah Untuk Disewakan 

Assalamualaikum,
Hari tu saya ada iklankan rumah di Desa Pandan, sekarang nie saya nak
bagitahulah yang kawan saya sanggup kurangkan
harga dia jadi RM 500.00. sebulan.
Sekiranya ada sesiapa yang berminat boleh hubungi saya dinombor dibawah.
Noor Saliwati MD Ali
HP Business Stream
40411044 Ext 3105

---------------------------------------------
33) Subject: mencari rumah sewa 

TM, mintak tolong hide company ID. nanie aje, thanks.

assalammualaikum,
saya ingin memohon bantuan para netters yang tinggal di apartment Subang 2
(berhampiran kg.melayu subang & subang permai)atau di area Giant, Shah Alam
kerana saya akan berkahwin pada hujung bulan 3 dan ingin mencari sebuah
rumah di kawasan tersebut. Saya akan memasuki rumah pada awal bulan 3 kerana
ingin meletakkan perkakas2 rumah saya dahulu. kalau boleh, saya inginkan
rumah sewa dalam Rm 400-Rm450. Di harap para netters dapat membantu saya.
Terima Kasih.
---------------------------------------------
34) From: norhaza_mohdnoor@pmp.com.my
Subject: Rumah utk di sewa-Tmn. sri Raya Bt 9, Cheras 
 
Kepada tenaga kerja relexjap terima kasih saya dahulukan.
Saya mempunyai rumah untuk di sewa seperti berikut:-
Taman Sri Raya Batu 9 Cheras
3bilik, 1 bilik mandi
RM480 sebulan
1 bulan deposit + 1 bulan sewa + RM100 (api & air)
Sedia diduduki
Banyak kemudahan awam.
Berminal sila hubungi : Puan Aza di 012-3209643 atau 03-92877100 (11.00am -
7.00 pm)

---------------------------------------------
35) From: norhaza_mohdnoor@pmp.com.my
Subject: Medium room utk di sewa (Bdr Sri Permaisuri) 
Terima kasih tuan moderator.

Kepada sesiapa yang ingin menyewa bilik di Cemara Apt, Bandar Sri Permaisuri
Security Guard
Berdekatan kemudahan awam (bas,LRT, Komuter,ERL)
Medium room. Harga RM280 (termasuk api air)
Deposit 1+1+RM80 api air.
Single bed, kipas angin.
Sesiapa sahaja (lelaki/perempuan/couple)
Kemasukan bila2 masa
contact : 012-3209643 (Cik Nor)

---------------------------------------------
36) Subject: Mencari Rakan Sewa Rumah 

Assalammualaikum....
Please hide my id. Just..Nora. Tq.
Perkara: Mencari Rakan Sewa Rumah ( 1 orang)
Kemasukan March 2003.
Islam, Wanita, Bujang (Kalau boleh yang bekerja lar...)
Lokasi: Desa Pandan
Sewa Bulanan: RM120 (1 kepala)
Deposit : RM120
Sekiranya berminat sila hubungi Nora 012-3603454 @ 03-9282 9135 lepas pukul
7 mlm.
Sekian, terima kasih.
---------------------------------------------
 37) From: HP - Noorsaliwati <noorsaliwati@tanchong.com.my>
Subject: Rumah Untuk Disewa 

Assalamualaikum,
Ada tak sesiapa nak sewa rumah di Desa Pandan Block B10 Dan Di Damansara
Damai Block E Apartment  Idaman
Untuk Desa Pandan = RM 550.0 Dan Damansara Damai = RM 450.00 siap dengan
sedikit kelengkapan rumah seperti Dapur Masak, Meja Makan, Almari Pinggan
Mangkuk,
Meja Tulis, Almari TV Dan Satu Sofa.
Deposit =  2 Bulan Sewa +Air 100+Api 100.

Kalau Ada yang berminat boleh contact saya dinombor talipon dibawah.

Noor Saliwati MD Ali
HP Business Stream
40411044 Ext 3105
---------------------------------------------
relief
Ahli Setia
Ahli Setia
 
Posts: 508
Joined: Mon Mar 05, 2001 8:00 am

Return to Bicara Berita, Pengumuman, Iklan & Maklumbalas

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest